(Видео) Косово не граничи со Србија, му рече Јокиќ на својот американски колега во НБА

(Видео) Косово не граничи со Србија, му рече Јокиќ на својот американски колега во НБА

пред 2 години

Српскиот кошаркар Никола Јокиќ е познат по тоа што сака да се опушти надвор од терените, па видеото на кое тој ги подучува своите колеги насмеа многумина и брзо се рашири на интернет.

Тој му кажа на еден од своите американски колеги дека Косово не се граничи со Србија, откако тој претходно ги наброја сите земји.

„Унгарија, Хрватска, Босна, Македонија, Романија, Бугарија. Колку се тоа?, шест уште две, Албанија и Косово“, рече кошаркарот на што Јокиќ му рече дека Косово не граничи, туку Црна Гора.

 

Share
Scroll to Top