(Видео) Мечка дојде на качамак во ресторан „Трница“ во Маврово

(Видео) Мечка дојде на качамак во ресторан „Трница“ во Маврово

пред 10 месеци


Мечка се појави во дворот на ресторанот „Трница“. На социјалните мрежи се појави видео на кое мечката смирено го истражува теренот околу ресторанот каде во близина има паркирано возило.

Корисниците на Фејсбук се шегуваат дека мечката дошла на качамак. „Чиста природа, чист воздух, вакво животно во загадено не оди, бара мир и тишина“, „Борба за храна.. Душа“, се дел од коментарите.


Share
Scroll to Top