(Видео) Надеж во време на пандемија: Почнаа прзничните реклами

(Видео) Надеж во време на пандемија: Почнаа прзничните реклами

пред 1 година

Двеминутното видео следи девојка која дисциплинирано се подготвува за балетски настап, но пандемијата со коронавирусот го крши нејзиниот сон. Сепак, нејзината сестра и соседите се обединуваат за да ѝ овозможат да танцува пред публика. Видео полно со позитивни емоции.

Текстот (Видео) Надеж во време на пандемија: Почнаа прзничните реклами е превземен од Reporter.mk.

Share

animefreak. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

Dragon Ball Super

AnimeFreak Horimiya Episode 13

AnimeFreak Naruto: Shippuden Episode 495

anime website The Daily Life of the Immortal King [Chinese Dub]

AnimeFreak JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub) Episode 31

Scroll to Top