(Видео) Нов монолит се појави во Австралија

(Видео) Нов монолит се појави во Австралија

пред 12 месеци

По Америка, Британија, Шпанија, Полска, нов монолит се појави и во Австралија. Прво се појави, а потоа и мистериозно исчезна без трага монолит.

За разлика од другите монолити, кои се појавија низ неколку делови во светот, а потоа истите исчезнаа, на овој во Австралија биле врежани координати на три локации, меѓу кои се најде и кулата на Трамп.

На местото каде пред неколку недели се наоѓал монолитот, сега останале само три носечки челични столба. Како и во претходните случаи, потеклото на австралискиот монолит е непознато. Интересно е само тоа дека на него биле врежани координати на три локации.

На врвот бил врежано местото на кулата на Доналд Трамп во Њујорк, а другата се однесува на населениот дел на Северните Маријански Острови, недалеку од Гуама. Третите координати, упатуваат на Сфинга, во пустина во Египет.

Ова е уште еден во низата монолити кои мистериозно се појавиле, а по некое време, на ист начин исчезнале, во различни делови на светот и станале тема на интезивни расправи на социјалните мрежи.

За потсетување, неодамна група на уметници Most famous artist, објавила дека стои зад поставувањето на овие структури, кои и ги понудиле на продажба, по цена од 45.000 евра.

Но, и по ова признание, монолитите и понатаму се појавуваат.

Share

https://gogoanime1.be/. GogoAnime.be - The best website to watch anime for free thousands of anime episodes. Watch anime online in English at GoGoAnime. Subbed, Dubbed, No ADs.

GoGoAnime Hunter x Hunter (2011) (Dub) Episode 145

english dubbed anime Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?

Attack on Titan Episode 22

GoGoAnime Boruto: Naruto Next Generations

Dragon Ball Super (Dub)

Scroll to Top