(Видео) Објавен првиот трејлер за „Јужен ветер: Забрзување“

(Видео) Објавен првиот трејлер за „Јужен ветер: Забрзување“

пред 3 години

Скоро две ипол години по премиерата на српскиот филм „Јужен ветер“, продуцентите го објавија првиот трејлер од неговото продолжение, филмот наречен „Јужен ветер: Забрзување“. За сега не е познат датумот на премиерата на филмот, но се очекува таа да се случи на есен.

Главните улоги во новиот филм ги играат Милош Биковиќ, Миодраг Радоњиќ, Јована Стојиjковиќ, Предраг Мики Манојловиќ, Александар Берчек, Лука Грбиќ, Маријан Валев, Захари Бахаров и други. Режисер на филмот е Милош Аврамовиќ.

Share
Scroll to Top