(Видео) Сузе Гавазова со штикли на камион ја развесели публиката

(Видео) Сузе Гавазова со штикли на камион ја развесели публиката

пред 10 месеци


Фолк-пејачката Сузана Гавазова со штикли се качи на камион и запеа дел од своите песни. Публиката весела, се слушаат народни звуци, додека Сузе пее качена на каминот и го крева расположението на присутните. Дел од коментарите за видеото се позитивни, од типот: „Браво ма Сузе, знаеш како да ја развеселиш публиката“. „Штикли и камион не одат заедно, ама барем Сузе знае како треба“.


Share
Scroll to Top