(Видео) „Суперхерои“ израдуваа болни дечиња во болница во Милано

(Видео) „Суперхерои“ израдуваа болни дечиња во болница во Милано

пред 2 години

Празниците се најтешки за оние кои се во болница и не можат да бидат со семејството и најблиските.

 За да им го разубават барем малку престојот во здравствената установа, акробати маскирани како суперхерои се спуштија по ѕидовите на одделот за педијатрија во болницата „Сан Паоло“ во Милано.

Тие измамија насмевки кај малите пациенти кои се израдуваа на нивната посета и им посакаа „среќни празници“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio Sintony (@radiosintony)

Share
Scroll to Top