(Видео) Тамара со исти финти низ лавринти има нов спот и песна

(Видео) Тамара со исти финти низ лавринти има нов спот и песна

пред 3 години

Поп пејачката Тамара Тодевска  ја промовира новата песна и спот,  насловени “Порок”.  Песната е во препознатлив поп стил.  Музиката е на Лазар Цветковски и Тамара, со текст на Тајзи, аранжманот исто така заеднички го направиле Лазар Цветковски и Тамара. Спотот го режираа  Били Д. и Гордан Божиновск, а во него како се појавува и моделот Иман Тотиќ.

Видеото е снимано во студијо во Скопје, а за стајлингот на Тамара се погрижи Игор Марков.

Share
Scroll to Top