(Видео) „Тргни ги рацете од нашето знаме, гнасо една“ - Украински делегат натепа Русин во Анкара

(Видео) „Тргни ги рацете од нашето знаме, гнасо една“ – Украински делегат натепа Русин во Анкара

пред 12 месеци

Укриански делегат удри со тупаница руски делегат, затоа што го одзел укрианското знаме што се обидувал да го вметне во кадар за време на видеообраќањето на највисоката руска делегатка во Анкара.

Share
Scroll to Top