(Видео) Ѓоковиќ и Додиќ растурија од пеење на свадбата кај Мајдов

(Видео) Ѓоковиќ и Додиќ растурија од пеење на свадбата кај Мајдов

пред 2 години

Ѓоковиќ  се појави и на свадбата на Мајдов.Младоцженецот заедно со Ѓоковиќ и Додик во добро расположение заедно испеаа две песни, „Романија“ од Халид Бешлиќ и познатата „Пукни зоро“.

Share
Scroll to Top