(Видео) Џејми Оливер ја откри тајната состојка за брза пица

(Видео) Џејми Оливер ја откри тајната состојка за брза пица

пред 2 месеци

Познатиот британски готвач, Џејми Оливер го сподели рецептот за омилената брза пица на неговото семејство, посебно на неговите деца

Славниот готвач објави видео, во кое додека ја приготвуваат пицата, заедно со син му, тој ја открива тајната состојка во неа. Џејми за поздрава варијанта, инвентивноста на вкусот, на класичниот рецепт на пица, го надополнува со црвено грозје.

Откако пицата се испече, готвачот сподели и фотографија од неа и напиша „Грозје на пица. Кој пробал знае“.

Share
Scroll to Top