Виноскоп пред „Борис Трајковски“, четиридневно музичко и гурманско уживање

Виноскоп пред „Борис Трајковски“, четиридневно музичко и гурманско уживање

пред 9 месеци





Фестивалот на виното – Виноскоп, кој има примарна цел за подигнување на винската култура, по 13-ти пат ќе се одржи во Скопје од 11-ти до 14-ти октомври, пред спортскиот центар „Борис Трајковски“.

Најавено е учество на преку 40 винарии и вкусни деликатеси, а дополнето со богата музичка програма.

Нека ова биде уште една есен за паметење и возбуда за сите сетила со убаво македонско вино и најдоброто од македонската и балканската музика.






Share
Scroll to Top