Во замок во Белгија се омажи македонската писателка Лајла Грејс

Во замок во Белгија се омажи македонската писателка Лајла Грејс

пред 8 месеци

Македонската писателка и магистерка по фармација Марија Јаневска, која јавноста ја знае како Лајла Грејс, веќе три години живее и работи во Гент, Белгија. Таа вкендов се венчаше со својот партнер Али Нодех, кој ја запроси лани. Венчавката бепе во замок близу Гент.


Share
Scroll to Top