(Галерија) Италијанскиот милионер Џанлука Ваки се вакцинира во Белград

(Галерија) Италијанскиот милионер Џанлука Ваки се вакцинира во Белград

пред 3 години

Италијанскиот милионер Џанлука Ваки (52) се вакцинираше во Белград. Тој во Србија пристигнал со приватен лет, а дошол само поради вакцинација. Ваки се вакцинираше на Белградскиот саем, а во Србија ќе дојде пак за три недели за ревакцинација.

Сликите од вакцинирањето Ваки ги објави на социјалните мрежи.

Италијанскиот милионер се прослави со танцувачките видеа и оттогаш е во центарот на вниманието на светската јавност. Тој неодамна стана татко.

Share
Scroll to Top