(Галерија) Облека која никој нема да ја носи во 2021 година

(Галерија) Облека која никој нема да ја носи во 2021 година

пред 3 години

Секоја година модата си носи нови трендови, а најчето некои од нив не издржуваат повеќе од две сезони. Така со 2020-та ги испративме следниве парчиња  облека…

Искинати фармерки

Неонски парчиња облека

Избелени, пропрскани тренерки

Бициклистички

Микро очила за сонце

Проѕирни кошули

Ментол боја

Share
Scroll to Top