Далеку сум од старлета, јас имам факултет, реагираше Сузана Манчиќ за титулата која ја доби

Далеку сум од старлета, јас имам факултет, реагираше Сузана Манчиќ за титулата која ја доби

пред 8 месеци

Сузана Манчиќ  реагираше за титулата прва старлета која неодамна ја доби, особено што могу помлади дами ја нарекуваат старлета и се поистоветуваат со неа.

dobivaj vesti na viber

“Сигурно не се класифицирам како старлета и тоа е навистина смешно. Мило ми е што ме повикува помладата генерација, но далеку сум од старлета, бидејќи имам многу училишта, имам факултет, многу снимено многу муизика, имам  телевизиско искуство, така што ме наврдува малку сето тоа “, вели Маничќ.

Беше најпознатата „лото дама“, за нејзиниот успех се зборува и денес, а сега открива како изгледало кога ја добила поканата за таа работа.

„Бев непозната, се мачев да бидам домаќинка тие 5-7 минути колку што траеше ждрепката и никој не можеше да претпостави дека ќе стама успешна.На многумина им бев амајлија, раскажала Мачиќ, а на прашањето дали некој ја частел вели затоа што му донела среќа, вели: Никој, но не е важно. Имав можност да заработам многу пари, бидејќи сакам да работам и ништо не ми беше тешко.

Share
Scroll to Top