Започна акцијата „Купи билет за спас на Вардар“

Започна акцијата „Купи билет за спас на Вардар“

пред 6 месеци

Деновиве започна акцијата „Купи билет за спас на Вардар“, која ја поттикнаа навивачката група Комити. Ваквата акција има за цел да се соберат средства, за да му се помогне на клубот кој во моментов е во тешка финансиска состојба.

 

„Секој билет значи, секој билет е еден чекор поблиску до целта, за секој билет Вардар ќе ви биде благодарен, но сакајќи да дадеме на значење на историските години за ФК ВАРДАР: 47 билети за спас на Вардар ќе значат пред се признание за вашето лично учество, но и вашето име ќе биде запишано на клубските ѕидини покрај забележителните моменти од богатата клубска историја. 87 или повеќе билети за спас на Вардар ќе ви доделат сертификат заверен од ФК Вардар, како признание за вашето лично или учеството на вашето здружение, организација, компанија во борбата за спас на Вардар“, стои во соопштението.

Share

GoGoAnime a silent voice gogoanime: Watch One Piece Episode 800

AnimeHeaven black clover anime heaven: The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement Episode 14

Scroll to Top