Иџе победи на трката во Словенија ѝ постави нов рекорд

Иџе победи на трката во Словенија ѝ постави нов рекорд

пред 10 месеци

Најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски Иџе победи на првата трка во Илирска Бистрица во Словенија и постави нов рекорд во првата трка.

„Сè поблиску до Европската титула“, рече по трката и му се заблагодари на целиот тим за успехот.

 

 


Share
Scroll to Top