Кејти Холмс ги фотографира папараците што ја следат низ Њујорк

Кејти Холмс ги фотографира папараците што ја следат низ Њујорк

пред 3 години

Додека се шетаа во Њујорк, глумицата Кејти Холмс и нејзиниот дечко Емилио Витоло застанаа да ги фотографираат папараците што постојано ги следат. Кејти и Емилио се шетаа во областа Сохо, каде што Емилио има пицерија, па во еден момент го свртеа апаратот кон папараците што одат покрај нив цело време и почнаа да ги фотографираат.

42-годишната глумица веќе не ја крие врската со девет години помладиот бизнисмен. Кога медиумите дознаа дека се заедно, постојано ги следат и објавуваат нивни фотографии. Кејти и Емилио неодамна беа фотографирани во ресторанот на познатиот готвач, но и во метро во Њујорк.

Share
Scroll to Top