„Кога ќе го товарат магарето“ - семеен викенд на Сара и Димитар

„Кога ќе го товарат магарето“ – семеен викенд на Сара и Димитар

пред 1 година

Пејачката и харфистка Сара Мејс и нејзиниот сопруг Димитар со ќерката Илина за викеднот беа на Пониква. Димитар објави фотографија на која е со огромен ранец, па се пошегува на своја сметка. „Кога ќе го товарат магарето“, се пожали водителот на социјалните мрежи. Натоварен или не, малку одишка на смејството и малку радости на снегот.

Share

watch anime. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

Tokyo Revengers (Dub)

anime sites Record of Ragnarok

Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town?

watch anime dub That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2

english dubbed anime Pokémon Journeys: The Series

Scroll to Top