Козите ги изгубија нервите, една влезе во салон за мебел, друга качена на кров во болница

Козите ги изгубија нервите, една влезе во салон за мебел, друга качена на кров во болница

пред 3 години

Пред неколку дена на социјалните мрежи се појави видео од коза која се обидува да влезе во продажен салон за мебел.

„Ѝ се допаднал креветот, ама тие не работат во недела“, стои под објавата. А во коментарите подоле можат да се забелажат последиците од тврдоглавото однесување на козата.

После ова следеше уште една фотографија од три кози качени на кровот на Нервото одделение во Струмица, која исто така за доста кратко време стана хит на социјалните мрежи.

Share
Scroll to Top