Маж се развел од сопругата оти се капела еднаш годишно

Маж се развел од сопругата оти се капела еднаш годишно

пред 2 години

Мао Чен од Тајван поднел барање за развод оти неговата сопруга Лин се капела еднаш годишно. Во барањето за развод тој напишал дека чувствува психичко измачување зашто таа, освен што не се капела, само повремено си ги миела забите и косата.

dobivaj vesti na viber

Додека биле во врска, Лин се капела еднаш неделно, но по венчавката работите се влошиле, а таа почнала да се капе еднаш месечно, па двапати годишно, за на крајот да се капе само еднаш во годината. Бидејќи не можел да издржи, побарал од судот да се разведе. Судот му го одобрил барањето, но неговата жена може да се жали на одлуката.

Мао и Лин биле во брак десет години. Немаат деца, а причината за тоа, според Мао е што Лин му била одбивна за да има секс со неа.

Share
Scroll to Top