Мислев дека си демон затоа што си фатална, ама решив цел да ти се предадам: Ване изгуби глава по Дунавка

Мислев дека си демон затоа што си фатална, ама решив цел да ти се предадам: Ване изгуби глава по Дунавка

пред 3 години

Поранешниот директор на финансова полиција Ване Цветанов откако пред Прочка се ожени со поранешната менекенка Дунавка Трифуновска не престанува да покажува колку ја сака.

Па откако за  „Репортер“ ни раскажа детали за нивната љубов сега Ване со доза на романтика и патетика напиша цел статуд за неговата фатална љубов кон Трифуновска.

„Кога те видов прв пат, веднаш знаев дека не си обична, во првата секунда знаев дека си или ангел Божји, а или пак демон (затоа што изгледаше вака фатално), но факт беше дека не си обична. Веднаш ми беше јасно дека со тебе ќе биде поинаку. Ги затворив очите и решив, решив да одам до крај, целосно да ти се дадам, затоа што длабоко во себе почувствував дека си ангел. Божји ангел создаден од Бога, за да се споиме на доволно зрела возраст, доволно искусни да знаеме да ја препознаеме, гаиме и да ја чуваме нашата света љубов! Секој ден со дела ми покажуваш дека си вистинската, секој ден уживам во сјајот на твоите очи, секоја вечер легнувам и заспивам среќен гушкајки те тебе, и секое утро се будам среќен што те имам тебе на светов љубов моја. Те сакам Дунавка! Секое утро, секој ден и секоја вечер те сакам се повеќе и повеќе! Фатален ангелу мој! Те сакам“, објави Цветановски.

(Галерија) Дунавка ме спаси од бившата која сè уште ме прогонува, Ване Цветанов првпат прозборе за љубовта со манекенката

 

 

Share
Scroll to Top