„На Инстаграм нема дечко“, – Јелена Розга за љубовниот живот

пред 2 години

Хрватската пејачка Јелена Розга беше подолго време во љуво во Стјепан Хаусер од “Ту челос“. Таа не зборува многу за љубовниот живот. Сепак, неодамна се пожали, дека не оди работата во љубовта.

“Знаев дека луѓето ќе се распрашуваат за мојот љубовен статус, но за жал ништо се нема променето. Како и да се промени кога сум постојано дома. Социјланите мрежи и Тиндер не ме интересираат и сметам дека таму не може да се најде вистински партнер. Ниту пак на Инстаграм.   Што се однесува до бакнеж, се надевам дека ќе има со кој во скоро време, бидејќи сега не се гушкам ни бакнувам со никој, открива пејачката во емисијата „ДеТоксик“.

Јелена открива и дека и недостигале настапите и дека е најсреќна кога е на сцена.

Share
Scroll to Top