Онлајн концерт на „Фрајле“ за Божик

Онлајн концерт на „Фрајле“ за Божик

пред 3 години

Четирите дами од новосадскиот бенд „Фрајле“ на православен Божик (7 јануари) ќе приредат незаборавно онлајн музичко доживување. Марија, Невена, Наташа и Јелена веќе се подготвуваат за „Божиќ со Фрајле“, кој ќе почне во 20 часот .
„Фрајле“ веќе неколку пати се дружеа онлајн со фановите и секогаш имаше огромен интерес од над 10.000 следбеници.
Овој Божик тие за сите свои обожаватели покрај својата новогодишна елка ќе ги пееат: „Ich liebe dich“, „Мењам дане“, „Штиклице“ и уште многу песни од нивниот репертоар.

Share
Scroll to Top