Оргазам на полноќ - Reporter.mk

Оргазам на полноќ – Reporter.mk

пред 10 месеци

Ако сте од оние што имаат камин во домот, тогаш претворете ја новогодишната ноќ во вистинска романтична вечер. Постелете црвено ќебе покрај каминот. Пуштете музика за романтичен секс. На себе имајте едноставна облека и, секако, црвено вино. Уживајте во разговорот додека пиете од виното, кое потоа ќе ве наведе на секс. Дрвцата кои потпукнуваат од огнот ќе ви ја направат атмосферата повеќе од романтична. Уживајте во нежните бакнежи, полека соблекувајте се и дозволете си малку орална предигра. За ваков амбиент, најдобра е класичната мисионерска поза, кога партнерката, едноставно, лежи со раширен нозе, а партнерот е врз неа. Пенетрирајте нежно, движењата нека ви бидат бавни и трудете се да го одложите оргазмот. Обидете се да свршите точно на полноќ, заедно со огнометот, кој го најавува доаѓањето на Нова година.

Share

Watch anime online for free at KissAnime anime

GoGoAnime: Guardian of Darkness (Dub) anime episode 3 online free at https://gogoanime.be dubbed anime

AnimeTV Watch anime online, English anime online HD

Case Closed Remastered Episode 123

Dribbble: https://dribbble.com/gogoanimebe/about

Pubhtml5: https://pubhtml5.com/homepage/gpdb

Scroll to Top