Панчо од ДНК: Одете си од оваа вукојебина

Панчо од ДНК: Одете си од оваа вукојебина

пред 3 години

Владимир Блажев или Панчо од ДНК, е доста активен на социјалните мрежи и скоро секогаш кажува јавно што мисли. Овојпат тоа е неговиот статус за бројката од 641 заболени во земјава која беше завчера: „Денес имаме рекордна бројка на заболени 641. Не сакам да се правам паметен но мора да кажам и факти кои велат … Continue reading Панчо од ДНК: Одете си од оваа вукојебина

Текстот Панчо од ДНК: Одете си од оваа вукојебина е превземен од Reporter.mk.

Share
Scroll to Top