Да му помогнеме на Кико да застане на нозе: уште едно дете се соочува со болест и потребни се пари за лекување

Парите за Кико се собрани, момчето оди на лекување во Турција

пред 9 месеци


За четири дена собрани се сите потребни пари за Кристијан Коцев-Кико од карбинското село Долни Балван, момчето кое мора итно да замине на третман во Турција поради влошување на состојбата со неговата ретка болест. Јутјуберот Стефан Лазаров објави дека сите потребни пари веќе се тука, а телефонските броеви за донации се стопирани и Кико оди за Турција.

Но, сите хуманитарни настани ќе се одржат, затоа што парите од настаните ќе бидат потребни за дополнителните лекувања кога Кико ќе се врати од Турција.


Share
Scroll to Top