Прескокни ги каматите со Orange days

Прескокни ги каматите со Orange days

пред 7 месеци

И оваа година, повторно Orange days во Credissimo!

Кога насекаде околу тебе во омилените продавници и молови сè ќе биде на попуст, не ја пропуштај можноста за подновување. Купи си сѐ што ти е потребно!

Во пресрет на Black Friday, пазарувај безгрижно со најдобрата понуда Orange days.

 

Земи кредит со апсолутно 0 % камата и купи си сѐ што ќе посакаш.

Прескокни ги каматите и уште сега аплицирај целосно онлајн!

Не заборавај! Во Credissimo нулата си е нула како и да ја свртиш.

Понудата трае од 16.11.2023 до 26.11.2023 година и важи за сите клиенти коишто ќе земат кредит. Кредитот е бескаматен и може да се плаќа на рати или еднократно.

Колку земаш толку враќаш!

Одобрувањето на кредитот е само за неколку минути, со проверка на твојата лична карта. Личните податоци се 100 % заштитени.

Довери се на Credisimo и искористи ја најдобрата понуда за Black Friday.

(ПР текст)

Текстот Прескокни ги каматите со Orange days е превземен од МАКФАКС.

Share
Scroll to Top