Приватни детективи го откриле Бред Пит како ја изневерувал Анџелина Џоли со проститутки

Приватни детективи го откриле Бред Пит како ја изневерувал Анџелина Џоли со проститутки

пред 3 години

Анџелина Џоли ангажирала приватни истражители кои откриле како Бред Пит ја изнверерувал со проститутки, додека се уште биле двајцата во брак. Како што пренесува Page Six, Пит бил виден неколку пати во бордел, а покрај неверството, тој посегнал и по дрога, пишуваат медиумите.

Тие пишуваат дека Бред за време на нивниот брак имал и афера со француската глумица Марион Котилард, нешто што и двајцата го негираат. Оваа афера била прична за Џоли да ангажира приватни истражители.

Денес Бред и Џоли водат тешка битка околу старателството на нивните шест деца. Бред сака да има еднакво право да ги гледа децата, додека Џоли сака да има целосно старателство.

 

Share
Scroll to Top