Саша Поповиќ најави големи промени во „Ѕвездите на Гранд“ и подготви 100.000 евра за натпреварувачите

Саша Поповиќ најави големи промени во „Ѕвездите на Гранд“ и подготви 100.000 евра за натпреварувачите

пред 3 години

Саша Поповиќ синоќа најави големи промени во шоуто „Ѕвездите на Гранд“ и истакна дека сите финалисти ќе добијат големи награди.

„Ова ќе биде тешко, затоа што имаме добри кандидати. Овој пат ќе има 100.000 евра за можеби сите финалисти. Веќе 10 песни се избрани. Вие кои ќе влезете во финалето, ќе имате залет каков што не сте имале седум или осум години“, изјавил Саша и додаде:

„Победникот ќе добие барем две песни и автомобил. Оние кои ќе влезат во финалето, ќе имаат 9 години маркетинг во „Гранд“, изјавил Саша.

Тој откри дека во натпреварувањето се бараат феноменални песни, оние кои

 

 

Share
Scroll to Top