Со кратко хорор видео Хјди Клум и среде падемија е Hаlloween кралица

Со кратко хорор видео Хјди Клум и среде падемија е Hаlloween кралица

пред 4 години

Хјди Клум постави високи критериуми за  „Ноќ на вештерките“ . Не случајно е наречена „Halloween кралица“. Таа секоја година организира забава, на која има  комплетната трансформација и за која подготовките понекогаш траат со часови.

Иако пандемијата наложи да нема забава годинава, Хајди ги оправда очекувањата . Таа со нејзиното семејство направи кратко хорор видео, на кое се забавуваат сите членови од фамилијата.

Share
Scroll to Top