Тори Спелинг во инвалидска количка излезе од болница

Тори Спелинг во инвалидска количка излезе од болница

пред 11 месеци


Актерката Тори Спелинг излезе од болница откако 5 дена била под надзор на лекари. Актерката ја напушти болницата во неделата во инвалидска количка, а пријател и медицинска сестра и помагале да стигне до нејзиниот автомобил. Тори не можела сама да стане, а можат да се забележат модринки на нејзините раце и лицето. Додека си заминувала, Тори ја прегрнала медицинската сестра, по што таа влегла во автомобилот.

Интересно е тоа што Таа последен пат била видена во средата, кога била на снимање, а извори наведуваат дека изгледала целосно гламурозно, а  па останува не јасно што и се случило.


Share
Scroll to Top