(Фото) Алачки се подмладува: Без шминка и фризура сосема обична жена

(Фото) Алачки се подмладува: Без шминка и фризура сосема обична жена

пред 4 години

Адријана Алачки одсекогаш важела за жена која постојано е средена од глава до пети. Ретко кога може да ја видиме во природно издание, без шминка. Ама овој пат таа направи исклучок па објави една понаква фотографија.Легната на козметичкиот стол, само со маска на лицето, Адријана ја покажа онаа другата страна, секојдневна жена, без шминка и фризура која се подмладува со лифтинг.

Share
Scroll to Top