(Фото) Александра Пријовиќ по грешка заврши на еротски сајт

(Фото) Александра Пријовиќ по грешка заврши на еротски сајт

пред 3 години

Српската пејачка Александра Пријовиќ пред три години објави видео-спот за песната „Лизгав под“, што ја направи популарна и на еротските сајтовите . Поради несакана грешка во видеото, пејачката се најде на ваков сајт бидејќи во една од сцените градата целосно и излегувала од фустанот. Иако продукцијата брзо реагирала и го замаглила тој дел, сепак било недоволно брзо да се направат фотографии кои завршиле на популарна страница за возрасни.

 

Share
Scroll to Top