(Фото) Ана Ивановиќ со шлиц до колк славеше дома Нова година

(Фото) Ана Ивановиќ со шлиц до колк славеше дома Нова година

пред 4 години

Во елегантен црн фустан, тенисерката Ана Ивановиќ прослави Нова година. Таа на фановите им напиша и многу оптимистичка порака: „Само затоа што немаме можност да славиме како порано, не значи дека не можеме да се облекуваме како што сакаме. Уживајте во оваа вечер и верувајте во добра Нова година!”.

Share
Scroll to Top