(Фото) Атиџе и Сузана распеани на шопинг: Медената шаманка дојде во Скопје

(Фото) Атиџе и Сузана распеани на шопинг: Медената шаманка дојде во Скопје

пред 2 години

Атуџе Муратова од Бекирлија, хероината на македонскиот документарен филм „Медена земја“ дојде во Скопје, п заедно со водителката и пејачка Сузана Турунџиева се прошетаа низ градот. Од заедничката дружба спооделија фотографии и виедо . „Скопје е убаво, ама Бекирлија не ја дава за Скопје“, напиша Турунџиева. Освен прошетката, Сузе и Атиџе заминаа во градските трговски центри и уживаа во шопинг.

Малку шопинг, малку песна, па така двете запејааа и на туркси.

„Само тој што сонува и верува во себе, има можност многу да научи во животот, иако (за жал) никогаш не одел во училиште. Атиџе – една и единственa“, напиша Турунџиева на фотографијата направена пред основното училиште „Гоце Делчев“.

 

Share

aniwatcher app. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

aniwatcher app Naruto: Shippuden

Hunter x Hunter (2011) (Dub)

BANANA FISH

anime website AniWatch Attack on Titan Season 2

Naruto: Shippuden (Dub) Episode 495

tải go88
Scroll to Top