(Фото) Годинава на дистанца ѝ со Дедо Мраз

(Фото) Годинава на дистанца ѝ со Дедо Мраз

пред 3 години

За разлика од вообичаената новогодишна слика малите деца повеќе нема да можат да седат во скутот на Дедо Мраз, туку ќе му ги соопштат новогодишните желби од далечина и преку пластична бариера.

Тоа малку ќе биде тешко за помалите и за сите оние кои со нетрпениое го очекуваат за да го гушнат, зардаи новогодишни подароци или да  им ги исполнува сите желбите. За жал, годинава социјалната дистанца е задолжителна.

Share
Scroll to Top