(Фото) Дијагноза “погодила га пјесма“: Се удрил со шише по глава и завршил на Ургентен

(Фото) Дијагноза “погодила га пјесма“: Се удрил со шише по глава и завршил на Ургентен

пред 3 години

На социјалните мрежи во регионот се шири еден несекојднеен лекарски извешај од пациент кој дошол на Итна Помош со раскрварена глава.

Пациентот од Бања Лука, бил со потрес на мозокот и рана на главата па побарал  лекарска помош, откако самиот себе си се удрил со шише затоа што го „погодила песната“.

-Се удрил со шише по глава затоа што го погодила песната, останал при свест, негира мачнина, повраќање или главоболка, се наведува во извештајот.

Share
Scroll to Top