„Второто последно кралство“, напиша Илон под фотографијата.

Маск и неговата девојка, пејачката Гримс, го добија синот во мај 2020 година. Парот првично го нарече бебето „X Æ A-12 Musk“, но биле принудени да го сменат во „X AE A-XII“ затоа што законот во Калифорнија забранува посебни знаци и броеви во имињата. Канадската пејачка го објасни значењето на чудното име на синот.