(Фото) Ирина Шајк во порнокреација за новата ревија

(Фото) Ирина Шајк во порнокреација за новата ревија

пред 3 години

Ирина Шајк објави фотка на Инстаграм со фотографија на која позира во несекојдневна проѕирна креација која го оцртува нејзиното тело. Широките и тесните ленти ѝ ги прекриваат интимните делови, додека, пак, градите ги покри со рацете. Фотографиите кои настанале при подготовка за виртуелна модната ревија, собраа преку половина милион лајкови и илјадници коментари.

Share
Scroll to Top