(Фото) Лила избра сандали и мини за на снег

(Фото) Лила избра сандали и мини за на снег

пред 4 години

Водителка и инфлуенсерка  Лила Филиповска со сандали на нозе  излезе на снегот, кој завчера падна во Скопје. Лила носеше и кратко фустанче, зарадаи снимање на квизот „Се или нешто“, но сосема доволно за да напрви пак гужва на Инстаграм. „Убава жена, убав снег“, и пишуваа фановите на позната водителка.

Share
Scroll to Top