(Фото) Нивес Целзиус го промени својот имиџ

(Фото) Нивес Целзиус го промени својот имиџ

пред 3 години

Хрватската старлета Нивес Целзиус го промени својот имиџ, а со новата боја на коса, објави фотографија на социјалните мрежи.

„Во неопишлива љубов со новата боја на мојата коса. И фустан. И чевли. И фотограф.
Како ви се допаѓа новата боја?“, вели нивес Нивес.

Share
Scroll to Top