Чекаме уште еден син: Пејачот Димитар Андоновски по вторпат татко

Чекаме уште еден син: Пејачот Димитар Андоновски по вторпат татко

пред 2 години

Пејачот Димитар Андоновски повторно ќе се стане татко. Неговата сопруга Христина е бремена и двојката  очекува да добие уште еден син. Двојката веќе го има синот Михаил.  Веста пред неколку месеци ја сподели Димитар на социјалните мрежи, ама сега првпат кажа дека чекаат уште едно машко.  „Ајде помало братче, едвај чекаме да те сретнеме“, напиша Хирстина.

Share
Scroll to Top