Љубоморна жена ја нападнала Ивана Кнол затоа што нејзиниот партнер не можел да го тргне погледот од неа

Љубоморна жена ја нападнала Ивана Кнол затоа што нејзиниот партнер не можел да го тргне погледот од неа

пред 6 месеци

Најпознатата хрватска навивачка Ивана Кнол била нападната во локал во Грција. Рече дека ја нападнала 40 годишна жена додека пиела со пријателите. Жената била љубоморна откако нејзиниот сопруг не престанал да гледа во неа.

„Мислев дека не ми треба обезбедување во оваа безбедна земја, но вчера вечерта бев нападната од непозната жена на околу 40-годишна возраст додека пиеше со пријателите. Причината што ме нападна е што нејзиниот партнер ме гледаше кога влегов. Три часа ме чекаше сама во кафулето додека не завршив и ме нападна“, рече Кнол и додаде:

„За среќа моите двајца пријатели ја фатија ѝ ја држеа подалеку од мене. Беше толку луда што велеше дека ќе ме убие. Добро е што полицијата дојде по еден час и ја приведоа. Не ви го пишувам ова само за да ви ја раскажам приказната, туку сакам да ве прашам сите жени, што ви е?“, рече Ивана.

„Како можеш да бидеш толку злобна и љубоморна? Како не можеш да разбереш дека некаде секогаш постои жена која е поубава, помлада, попривлечна, попаметна, помоќна, поуспешна од другата? Колку побрзо го прифатиш тоа, толку посреќна и побогата верзија од себе ќе бидеш, толку покомплетна ќе бидеш. Немој да се вреднуваш врз основа на критериумите на мажите, бидејќи тие се таму само за да ти дадат сила или главоболка, зависи од твојот избор. Не се таму за да те ценат“, рече Кнол.

Share
Scroll to Top