Џибони: Додека ми течеше инфузија по операција, не можев да издржам запалив цигара

Џибони: Додека ми течеше инфузија по операција, не можев да издржам запалив цигара

пред 10 месеци

Хрватските пејачи Џибони и Петар Грашо проговорија за здравствените проблеми што ги имаат со видот. Џибони призна дека двапати бил опериран, а Грашо открил дека татко му за малку ќе ослепел.

„Двапати ме оперираа и ме приклучија на инфузија, две шишиња по 45 минути. Реков: „Како ќе запалам цигара, како ќе издржам?“ Но потоа убаво ме доведоа во лекарска ординација, која веднаш ја нареков „бекстејџ“, а во „бекстејџ“ ми организираа кафе, пепелник и инфузија“, изјавил Џибони на отворање нова клиника во Загреб.

Своето искуство го опишал и Петар Грашо, кој откри дека неговиот татко пред неколку години имал сериозен проблем со очите.

„Практично ослепе преку ноќ, а другото око веќе му е тешко оштетено од дијабетес. Преку ноќ се разбуди слеп, поспан и не знаеше што се случува“, вели Грашо.

 

Share
Scroll to Top