Хрватската влада ја ограничи цената на горивата

пред 4 месеци

Хрватската влада денеска го усвои предлогот со кој се ограничува цената на бензинот на 1,48 евра и на дизелот на 1,46 евра, објави Хрватската радио -телевизија (ХРТ).

Премиерот Андреј Пленковиќ на почетокот на седницата на рече дека ова ќе важи еден месец, дека верува дека дистрибутерите ќе ја поддржат одлуката и дека истата е во корист на економијата и граѓаните.

Максималните износи на цените ја вклучуваат цената на нафтениот производ, акцизата и ДДВ-то, како и премијата на енергетскиот ентитет, која ја вклучува и маржата.

Share

dubbed anime. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

watch anime free ANIMEFLIX My Hero Academia Season 4

anime online Tokyo Ghoul

The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants (Dub)

Naruto: Shippuden (Dub) Episode 499

My Hero Academia (Dub)

Scroll to Top