Без вода делови од Општина Центар

пред 2 години

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека поради реконструкција на пумпена станица Водно во периодот од 22.00 часот на 02.03.2022 година (среда) до 07.00 часот на 03.03.2022 година (четврток) ќе се врши реконструкција на усисниот дел од пумпената станица и чистење на резервоарот Водно.

Поради овој технички зафат постои можност за прекин на водоснабдувањето во посочениот временски интервал на дел од населеното место Водно и на клиниките за Хематологија и Трансфузиологија (о. Центар).

Share
Scroll to Top