Без вода дел од корисниците во Чаир, Железара и Бутел 2

пред 2 години

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека на ден 28.02.2022г поради дефект на затворач ф-150 на крстосницата Втора Македонска Бригада/ Христијан Тодоровски Карпош, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од населбите Чаир, Железара и Бутел 2.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Share
Scroll to Top