Без струја утре корисници од Кисела Вода и Аеродром

пред 2 години

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 08.02.2022 година ( вторник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.30 до 15.30 часот, дел од корисниците од улица 1 во с.Долно Лисиче лоцирани на потегот од пругите пред населба Драчево се до ДИМ маркет.(општина Аеродром)

– во периодот од 09.00 до 13.00 часот, дел од корисниците од улица 1520 во насела Пинтија (општина Кисела Вода)

Share
Scroll to Top